lørdag 28. november 2009

Jentedag



Jeg, Nora og Oline har siden i går hatt jentedag. Det vil si; mannen er bortreist og vi jentene har huset for oss selv. Når jeg fortalte det til Nora, var det stor jubel. "Jippi, da kan vi spise is!!" sier hun i ren ekstase. 

fredag 27. november 2009

Giveaway hos Gunhipswollenlip


Kjempe kul blogg med massevis av farger! Digger den.

torsdag 26. november 2009

Fasadeskisser





Vi er nå godt igang med husbyggingen. Takstolene er på plass, og en ser at huset begynner å ligne på tegningene. Over her er de første hustegningene våres. Koselig passelig stor enebolig med bruksareal på 172 m2. Ikke for lite, og ikke for stort. Akkurat passe til en liten familie på 4 stk. Mor, far og 2 små rampete små jenter. 




Se så stolt Nora er når hun står inne der rommet hennes skal bli. Hun er allerede i gang med planleggingen av rosa PIP tapet og rosa/røde vegger. Blir et skikkelig jentejente rom. 

Giveaway hos Boligfryd


Boligfryd har Giveaway på bloggen sin  

onsdag 25. november 2009

På kjendisfest


(foto av meg og lillesøsteren min Malin)



Nå skal jeg fortelle om den gangen jeg og to av søstrene mine var på en såkalt kjendis-fest i tigerstaden Oslo.
Turen var ikke planlagt, for vi var på vei til en annen fest. Plutselig såg vi ei lang kø, med "fint" folk som var dressa opp til fingerspissene. Damene var laget av plastikk, og det såg ut som festen var preget av høy silikon og party factor. Uansett, "INN dit det skal vi" sa vi i kor. Vi gikk foran hele køen. Store søsteren min sa så høyt og tydelig: "Slipper du oss inn eller?" Dørvakta: "Hvem er dere? Og står dere i boka??" Og drog frem ei stor bok, med etter hvert så lang liste med kjendis-stamgjester.

Alså, man må være oppført der, for å slippe inn på denne b og c-kjendis festen. Etter mye frem og tilbake, og med ei småsur store søster som til slutt sa: "Jeg gidder ikke å krangle med deg, om å få slippe inn på denne dritt festen!" (på sin Oslo dialekt). Og snur seg til å gå. I det øyeblikket forandrer muskelbunten av en vakt mening: "Joda, kom her dere!" Og slipper oss smilende inn foran den vel så lange køen med små kjendiser.

Jeg gikk inn, og fant meg noe å drikke. Champange selvsagt...Jeg skjønte raskt at jeg var på kjendisfest når følgende samtale fant sted:
Dame: Gratulerer med bok.
Dame 2: Ja, jeg har faktisk fått en reportasje i Magasinet i dag.
Dame: Å, jeg kjøper ikke Dagbladet og VG, så det har jeg ikke sett.
Dame 2: (forsøksvis ironisk) Ikke jeg heller, bare når jeg er der selv.
Dame: Det gjør jeg også. (Lavt, konspiratorisk). Da kjøper jeg til og med Se og hør.

Danset, drakk, snakket med mange mennesker. Nede i kjelleren var det små private bord hvor det sto reservert på. Der satt de største kjendisene, og skålet i den dyreste champangen som fantes i Oslo. Rundt gikk det babes, og matet mennene med druer og jordbær. Mens de fylte opp glassene på ny. Plutselig var det noen som vinket på oss, og ga tegn til at de ville at vi skal sitte hos dem. Der satt vi og pratet med disse kjendisfolka og drakk champange til flere tusen kr flaska.


Folk jeg pratet med syns det var så herlig å snakke med meg. Jeg var vist så åpen, ærlig og ikke ute etter pengene deres, som de andre lykkejegerne. Sannheten var at jeg  knapt viste hvem halvparten av dem var heller.
Samtale:
Han: Skal vi kline nå, eller kan jeg ta meg en snus
Jeg: HVA??
Han: Kline vel!
Jeg: Ehhhhh, NEI. Jeg aldri vil komme til å kline med deg.
Han: What??
Jeg: Bare ta den snusen din du.
Han: Vet du ikke hvem JEG er??
Jeg: Ehhhh, nei. Tror aldri jeg har sett trynet ditt før
Han: "Åhhhhhh, du er så HERLIG!!!" og gir meg en stor klem mens han ler det bort. Og putter snusen opp i leppa.


Samtale 2, en time senere.
Jeg sto ute på dansegulvet og danset. Plutselig kom det en såkalt b eller c kjendis. Jeg aner ikke. Aldri sett han før heller. 
Han: Ehhhhhh, jeg ser du står og danser?!
Jeg: JA?
Han: Ehhhhhh, jeg stikker hjem nå.
Jeg: Javel, samme for meg.
Han: Ehhhhhh, kommer du?
Jeg: HVA??
Han: Ehhhhhh, bli med meg hjem vel.
Jeg: NEI!!
Han: Ehhhhh, men jeg valgte jo deg.
Jeg: Jeg gidder IKKE å bli med deg hjem!!
Han: Ehhhhh, vet du ikke hvem JEG er??
Jeg: NEI!!
Han: (Snur på hælen, og raser avsted. Potte sur.)


Haha, tror ikke han har blitt avvist før. Men så sa jeg til Tommy Sharif at jeg ikke viste hvem han var også. Jeg må inrømme at jeg var litt usikker på hvem dette var også, men kjendis det var han. Dekkselger eller ikke. Det er sikkert noen andre som vil prøve og finne veien til kjendisfester også?  Da leter man seg opp en fiff, og følger etter hvor de går. Det var vel tross alt blant fiffen på Aker Brygge man vil spore opp flesteparten av gjestene som var der på den festen. Selv om vi kanskje har kommet såpass langt i Norge at man ikke trenger å tilhøre noen fiff for å kunne benytte seg av slike tilbud. Jeg kom tross alt inn. 
JEG!! En M-kjendis fra Ålesund.

lørdag 21. november 2009

Ting som står på min ønskeliste fra KID!
























Nå har jeg tatt et stort røsk på kottet og kastet ut en søppelpose med gammle og stygge sengeklær.
Her har jeg funnet frem på Kid.no tre forskjellige nydelige sengesett som hadde passet utmerket på vår seng. Samt et digert vakkert sengeteppe


(trykk på bildet for å få se detaljer :-)

fredag 20. november 2009

Inspirasjon... *lyst på og vil ha*




Åh, jeg blir så glad når jeg ser møbler fra denne produsenten!  Dette er bare helt meg! Nå begynner etterhvert ting å falle på plass.  - Rette linjer med røffe detaljer. Frekk farge i et nøytralt miljø - nå ble jeg veldig inspirert! Juhu! Denne stolen har jeg lyst på! Sjekk mer på BoConcept sine sider hvis du også liker stilen!


Tror den hadde blitt knall i entreen/kjellerområden sammen med gråtoner og de lillafargene jeg har tenkt meg der. Om mannen er like enig er jeg usikker på. Men det får bli en senere diskusjon. 



En annen ting jeg ønsker meg til huset vi holder på å bygge, er denne stumtjeneren Tree til å feste på veggen. Lekker!
Aner ikke hva den koster. Kanskje en ide å lage selv?




torsdag 19. november 2009

Drømmer om sol og sommer





Her er to scrappesider av min eldste datter Nora Emilie som jeg lagde i sommer. 
Når eg ser på dem får jeg en deilig følelse av sommer ogsol.
Rart hvor tiden har flydd av gårde. Nå er det snart jul og vinter, og det jeg sitter å drømmer om er varmere dager...

Oline Sofie


Oline Sofie har blitt 1 år i dag!! Utrolig fort hvor tiden har gått. Lille jenta mi har blitt stor og nydelig. Elsker deg klumpen min...

JA TIL