mandag 29. mars 2010

Da er...

... 50 liter 
maling kjøpt inn, og står klar for å komme opp på veggene!
Ikke tenkte jeg å kjøpe først en liten boks med malingsprøve... *dåner*

søndag 21. mars 2010

Snart klar til maling!!

Etter jobben idag dro jeg, mamma og jentene rett ut på byggeplassen der mannen og pappa var.
Dagen gikk med å henge opp glatt tapet strie som jeg er så heldig å skal få male. (les: det jeg og jentene gjorde der ute var å gå i veien, før vi blei sendt hjem igjen.)
Hvis det er noen der ute som føler trang til å hjelpe til, er dere hjertelig velkommen siden jeg ikke er den mest erfarne på akkurat det området. Tilslutt noen bilder av jentene og av stua vår.

fredag 19. mars 2010

Ferdig til tapetsering!

Sammen med sine gode hjelpere er mannen snart ferdig med sparkling og pussing av alle gipsplater i huset. Her kommer bilde av stuen.

Bildet her viser deler av kjøkkenet, gangen, trappen, bad og kontor/scrapperommet mitt!

Og her blir kjøkkenet. Digert...Mmmm gleder meg.
Nå skal jeg på tapet-butikken og bla meg gal i de permene som ligger der. 
Mannen starter idag med å legge glatt strie på de veggene som skal males. 

søndag 14. mars 2010

Blåse såpebobler

Siden jeg akkurat har vist hva Nora har scrappet kanskje jeg skulle vise en sommer-LO som jeg lagde for en stund siden også. Jeg lengter etter sommer og sol for tiden, og da er denne siden den rette å vise frem. Her sitter Nora i badestampen ute på verandaen, mens hun blåser såpebobler.

Albumene våre bugner av nye LOér som aldri har blitt vist frem offentlig på internett.
Gled dere. Der er det masse spreke farger, blomster, blonder osv... 

Nora lager noen fantastiske LOér!


Jeg er så imponert over jenta mi Nora som er 4 år gammel. Hun har laget noen sinnsyke kreative scrappesider de fleste bare har måpt over. Disse sidene jeg nå skal vise er fra ifjor en gang. 

Jeg kom hjem fra scrappetreff i Ålesund, og hun var litt snurt over at hun ikke fikk lov til å være med også. Så da pakket jeg ut alle tingene mine på stuebordet og hun fikk frotse i blonder, klistremerker, perler, blomster og mønsterark! Hun storkoste seg og hadde det så utrolig gøy! Satt å scrappet i 2-3 timer.  

Jeg hjalp henne selvfølgelig litt med stavingen, men hun plukket ut bostavene sine selv og satte dem på. Se underskriften da. NoRA 3 ÅR. (Tror ikke jeg greide å skrive navnet mitt så tidlig 
aa_icon_lol ) Forståelse for farger har hun også. aa_wub 

Og blondene måtte jeg hjelpe henne med. Sitat Nora: 
"E skal gjør slik som du gjør med ditta!" Mens hun holder opp en rosa blonde og pom poms. knegg 

De store blomstrene lagde hun selv. Men jeg måtte hjelpe henne å feste bradsen gjennom blomstrene og lage matter bak bildene. Hva syns dere? Jeg tror hun er blitt en fantastisk scrapper allerede! 
aa_wub


torsdag 11. mars 2010

Romjulsfesten

Det jeg har å fortelle om idag er en Romjulsfest jeg husker små glimt fra... det er kanskje for andre, ikke noe spennende å høre om... Men for min del så er dette egentlig litt flaut. Men hva gjør vel det, hvis noen vil le litt av den og av meg. Så har jeg kanskje oppnådd noe her?

Uansett, dette var da 2. juledag 2006. Jeg var godt i farta, siden jeg hadde startet å drikke i 4-5 tida på kvelden. Når kl nærmet seg 20.00 er det jeg slutter å huske ting. I det ene øyeblikket er jeg hjemme, og i det neste står jeg i gangen til et villt fremmed hus. Husker jeg hører musikk og noen inne i stua. Så jeg går jo bare inn. Har med meg masse drikke og setter meg ned i sofaen med noen helt fremmede folk. Joda, hvordan går dette tenker dere kanskje? Hehe, egentlig så aner jeg ikke. Husker ikke alt...

Neste jeg husker er at jeg står inne på et gutterom i 2 etg. Sønnen på ca 16-17 år hadde noen kompiser på besøk. Joda, dette kan bli gøy?! Eller, nja... tror ikke det nei. Men var nok ikke fra min side det. Jeg var i 100, og greide så vidt å stå i ro. Måtte bare danse. Uansett så var ikke guttevalpene noe keen på å danse med meg. "Er dere HOMO eller??" husker jeg at jeg hyler før jeg løper ned i 1. etg der de andre var.

Det skal legges til at jeg ikke husker stort mye av nattens siste timer. Dvs det som hendte etter kl 24.00. Så hvis noen har sett meg, må de bare si fra. Greit å fylle ut de sorte hullene. Må nok nevne at jeg voknet hjemme på en eller annen måte, med store blåmerker over det meste av kroppen, og med granbar og kvister i håret.

Vet fremdeles ikke hvor jeg har vært, og hvem de menneskene i det huset var. Etter dette har jeg nesten ikke vært på Åndalsnes. Er bare for flaut...

torsdag 4. mars 2010

Du tror det kanskje ikke, men....



1. Minst 2 personer i verden elsker deg så mye at de skulle dø for deg.

2. minst 15 personer elsker deg på en eller annen måte.

3. Den eneste grunnen til at noen hater deg er fordi at de vil være akkurat som deg.

4. En latter fra deg kan gi lykke til hvem som helst, selv om de ikke kjenner deg.

5. Hver kveld tenker noen på deg før de sovner.

6. Du betyr alt for noen.

7. Hvis det ikke var for deg, skulle noen ikke levd nå.

8. Du er spesiell og unik!!!

9. Noen du ikke en gang vet eksisterer, elsker deg.

10. Når du gjør din livs tabbe, kommer det noe godt ut av det også.

11. Når du tror at hele verden har vendt ryggen til deg, se en gang til, det er sikkert du som har vendt ryggen til verden.

12. Når du tror at du har ingen sjanse for å få det som du vil, får du det ikke heller. Men om du tror på deg selv, før eller senere, får du det akkurat som du vil.

13. Glem aldri komplimenter du har fått!

14. Si alltid hva du syns om folk til dem, du føler deg bedre hvis de vet.

15. Hvis du har en fantastisk venn, ta deg tid til å la vennen din vite at han/hun er fantastisk!