mandag 11. juli 2011

Nausicaa Beach Kypros 2011

Familiens vurdering:


En unik beliggenhet på en odde omgitt av det turkisblå Middelhavet på tre sider, og i gåavstand til den fine stranden og sentrum av Fig Tree Bay, ligger hotellet vi ferierte på i to uker. 


Blue Village Nausicaa Beach.
- Herlig plass og kommer nok garantert til å reise tilbake igjen en gang senere.


Blue Village Nausicaa Beach har en velholdt hage med store gressplener, flere typer palmer, sitrus- og fikentrær. Området er stort og det er lett å finne et fredelig sted der man kan ligge i skyggen av trærne og lese en god bok. Vi oppholdt oss som regel i nærheten av bassenget hvor jentene badet fra tidlig morgen, og til at badevakten kom og sa: "Pool closed!" på gebrokken engelsk.
Foran restauranten og det store bassenget var det en klippestrand med en tretrapp som etappevis fører ut i havet. Hver morgen før de andre hadde stått opp, tok Torbjørn seg et morgenbad med snorkelen. Utrolig med dyreliv, og vi såg mange store fisker i alle rengbuens farger.
Vi var også nede på stranden som lå noen hundre meter bortom, menlig den populære og fine Fig Tree Bay-stranden. Jeg syns det var deilig å kjenne sanden mellom tærne, selv om jentene likte bassenget mye bedre.
Skal du bo på Nausicaa Beach syns vi det lønte seg å bestille All Inclusive. Da fikk du frokost, lunsj, middag, småretter mellom frokost og lunsj, og mellom lunsj og middag. All drikke, alkohol og is var selvfølgelig også inkludert.
De som jobbet på hotellet var utrolig hyggelige og vi følte oss så velkommen og "hjemme". Det samme gjelder for StarTours reiseledere som sto på for fullt hele tiden.
Bassengområdet var ikke så imponerende, men tilstrekkelig. Vi bodde i en leilighet med 2 rom og markterasse rett ved siden av bassengområdet, det var enkelt, men romslig og hadde det du trenger i form av kjøkkenutstyr (mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter osv.).
Med barneklubber tilpasset alle fra 3-15 år, flotte show om kvelden, hyggelig betjening og veldig god mat, er dette noe for en hver! 
Hit reiser folk gjerne tilbake år etter år!! Juni er en god måned og reise hit på syns vi. God temperatur (37 grader)!! Totale er dette et sted å bli
anbefalt hvis du reiser med barn. Hvis du ikke liker barn, bør du nok tenke to ganger før du gjør en reservasjon.2 kommentarer:

 1. Hei
  Vi har planer om å dra til Nausicaa Beach i mai pga at de har handicap rom for vi har med oss en handicapet gutt i rullestol. Så da lurer jeg på hvordan er området rundt hotellet for rullestolbrukere? Er det mulighet å komme ned til stranda med rullestol.
  Håper du kan gi meg litt info om dette, takk:-)

  SvarSlett
 2. Heia. Området rudt hotellet var veldig flott. Der var det asfalterte gangveier. Badeplassen rett nedom hotellet er nok ikke egnet for rullestol brukere. Der var det trapper ned klippene og ut i havet. Men derimot hadde de to flotte badebasseng utenfor restauranten, og et aktivitetsbasseng litt mer skjermet.
  Nausicaa Beach stranden var det flere måter å komme seg bort til.
  Fra hotellet var det en bred gang vei som var laget til, men syns å huske at siste metrene bort til stranda ikke var asfaltert. Bare fin sand. Vi hade med barnevogn, og det var litt tungt å trille i sanden...

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar ♥