fredag 13. april 2012

SlangenJeg var andpusten og svett, hiver febrilsk dyna til sides og hyler høyt  i redsel.
Der ligger den, kravlende og fresende. En diger lilla anakonda slange. Slangen bukter seg fremover mellom laknene.  Jeg hiver meg over slangen, og forsøker å kvele den. Vanskelig, for den sklir bare unna. Etter mange mislykkede forsøk får jeg tak i slangen, og hiver den hardt inn i veggen. Smellet var høyt, og jeg smiler for meg selv da jeg plukker opp slangen for å se om jeg hadde tatt livet av den... men det er da jeg våkner, som om jeg er i slags transe. Jeg står midt i sengen min i bare trusa, dyna ligger på gulvet og i hånden har jeg ingen slange men en vibrator. OMG...

Noen tuller med hodet mitt når jeg sover. Garantert! Jeg drømmer fantastisk syke drømmer… Hjernen min er hyper!! Vel, den er iallefall overaktiv. Hele døgnet.

Etter dette prøvde jeg å sovne igjen. Men det var vanskeligere enn hva jeg hadde trodd. Hva i alle dager skulle jeg finne på nå. Telle sauer funket ikke, for jeg blir så irritert over at de hopper for fort over gjerdet og jeg blir mer våken av det. Lese? Nei, det er en dårlig ide. Telle de pengene jeg ikke har og som mangler for å bli ferdig ute? Panikk. Funker dårlig.

Tror jeg svimte av i ren utmattelse etterhvert. Men hva hjelper det? Jeg snakker jo i søvne som ett uvær som raser over norskekysten om høsten.
Blir ikke mindre sliten av det heller. Drømmer rare drømmer som jeg håper ingen får tak i. Men faren er jo stor for at jeg avslører meg selv, siden jeg snakker uten å vite om det eller skriver om dem. Har heldigvis sluttet å gå i søvne.

Sliiiiiiten i dag. Men utrolig glad for at snart er helg!
PS! Jeg vet hva jeg ønsker meg til jul eller noe sånt: en mindre aktiv hjerne om natten!!!

1 kommentar:

  1. Haha, jeg har også mye merkelige drømmer, men det jeg imidlertid ikke har er en lilla vibrator på størrelse med en anakonda

    SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar ♥