søndag 28. februar 2010

Byggebilder


I dag var vi på byggeplassen. Lenge siden jeg hadde vært der nå, så tok med kameraet for å dokumentere litt.  Foreldrene mine var med også. Snille søte pappa hjelpte T i huset. Utrolig effektive og flinke de er! Mens jentene baket kake og boller hjemme, sparklet de nesten hele 1. etg. WOW! Da gjenstår det bare pussing, et nytt lag, ny omgang med pussing før det blir tapetsering og maling nede!
Så da er det ikke lenge igjen til et par store valg må tas. Hvilke farger skal man velge, hvilke fliser og flislegger skal man bruke? Sukk... jeg er litt stressa. LITT! 

3 kommentarer:

 1. spennende å få titte hos dere i dag!! :) blir nok bra når det blir ferdig ja ;) *klem*

  SvarSlett
 2. Åhh.. Gleder meg sånn til å se dette i virkeligheten snuppa. Kjenner jeg er litt misunnelig på dere.. har lyst til å bygge nytt vi også.. men litt redd for at vi ikke skal få byggetillatelse på prosjektet vårt, så alt må være i skjønneste orden før jeg sender det til kommunen... :) Pappa er heldigvis på gli da, så kanskje en dag så starter vi også på nybygg.. :)

  Ser ut til å bli skikkelig fint dette vennen. Artig å se bildene. Flinke er dere. :)

  Gi jentene en stor klem fra meg, og hils Torbjørn. Håper å se dere snart igjen.

  Klem.

  SvarSlett
 3. Dette ser no veldig bra ut =) Gleda meg til vi me får begynne inne.....ikkje minst til alt er ferdig slik det kan nytes ei duggkald ei på altan i kveldssola :P

  SvarSlett

Tusen takk for at du vil legge igjen en kommentar ♥